Gebruikte meubelen Nuenen

Gebruikte meubelen Nuenen

Wanneer u op zoek bent naar betaalbare gebruikte meubelen, dan ben je bij Deijkers 2dehands meubelen op het juiste adres. Als ook u in Deurne, op zoek bent naar goedkope meubels die goed van kwaliteit zijn, maar ook betaalbaar, dan zit je bij ons goed. Wij verkopen vele soorten gebruikte meubels die passen bij jou woonsmaak. Wij van Deijkers tweedehands meubelen hebben onze winkel vol staan met prachtige goedkope gebruikte meubelen voor zeer betaalbare prijzen. Of u nu op zoek bent naar een mooie tweedehands bank, kast of eethoek wij hebben een zeer ruime keus. Daarbij voorzien wij u graag met gratis advies. U kunt ons assortiment ook vanuit Deurne gewoon in onze winkel komen bewonderen of bekijk op deze website ons gehele assortiment.

Mooie en betaalbaere tweedehands meubels

Waarom Deijkers meubelen

Laagste prijzen

Onze jarenlange ervaring staat garant voor een steeds wisselende aanvoer van topkwaliteit tweedehands meubels tegen lage prijzen.

Groot assortiment

Deijkers gebruikte meubels in Helmond heeft een enorme collectie tweedehands meubels die niet allemaal op deze website staan.

Het juiste advies

Als u ons assortiment 2e handsmeubels wilt bekijken bent u van harte welkom in onze showroom, en voorzijn wij u van het juiste advies.

Met bezorg mogelijkheid

Afhalen is geen probleem maar ook bezorging (in Helmond e.o.) van onze goedkope meubels is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Ons krantenbereik is o.a.

Helmond, Deurne, Nuenen, Eindhoven, Bakel, Asten, Mierlo, Gel;drop, Someren, Aarle-rixtel, Beek en Donk en nog meer plaatsen.

KwaliteitsGarantie

U krijgt van ons de garantie dat u altijd een kwaliteitsmeubel koopt maar dan voor een tweedehands prijs. 

Klanten uit heel de regio

Behalve uit Nuenen hebben wij klanten uit heel de regio. Want wij staan er om bekend dat we behalve mooie betaalbare gebruikte meubels leveren ook een goede klantenservice hebben, waar ook u uit Nuenen zeer veel profijt van zult hebben. Wij danken onze goede naam omdat wij voor onze klanten altijd op zoek zijn naar de beste en mooiste tweedehands meubels, en dat we deze gebruikte meubels dan ook voor betaalbare prijs in onze winkel zetten, en u kunt onze meubelen vooraf bekijken en testen. Want bij Deijkers Gebruikte meubelen zijn wij pas tevreden als u dat ook bent. Wij bieden al onze klanten graag onderstaande voordelen.

  • Mooiste assortiment gebruikte meubelen 
  • Goedkoop en betaalbaar voor ieders budget
  • Deskundig advies en klantvriendelijk service
  • Volop gratis parkeren voor de deur

Waarom Deijkers Meubelen

Omdat wij bij Deijkers meubelen veel ervaring hebben met het inkopen van mooie gebruikte meubelen waar u naar op zoekt bent, en omdat u ook in Nuenen graag kwaliteitsmeubelen in huis heeft staan, zijn wij zeer ervaren om u een mooi totaal assortiment gebruikte tweedehands meubelen aan te bieden. Wij testen al onze 2dehands meubelen op kwaliteit en eventuele beschadigingen voor dat ze onze showroom in gaan. Zo weet u zeker dat u beste en mooiste gebruikte meubels koopt, waar u nog jaren plezier aan beleeft in Nuenen.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan kijken

Wilt u graag naar onze showroom komen, om ons mooie assortiment te bekijken, dan bent u natuurlijk altijd van harte welkom. Of wilt ons assortiment online bekijken, ook dat is mogelijk. Door HIER te klikken geven wij u direct toegang tot onze digitale showroom. En hebben wij uw interesse gewekt kom dan vanuit Nuenen gezellig naar onze winkel. Altijd GRATIS advies en een GRATIS kopje koffie. Wij zijn dagelijks geopend van 9.30 tot 17.00 uur. Maandag zijn wij ook geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Of bel ons voor meer info 06-5207 2755

Deijkers meubelen in en verkoop gebruikte design meubels
Deijkers meubelen in en verkoop gebruikte design meubels
Deijkers Meubelen in en verkoop Design meubelen.