Gebruikte meubelen Asten

Gebruikte meubels Asten

Voor gebruikte meubelen in Asten moet u toch echt bij Deijkers tweede hands meubelen zijn. Wij zijn al jaren de specialist als het gaat om duurzame en goedkope meubels voor ieders budget. Want bij ons vindt u het grootste en mooiste assortiment goedkope meubels in de regio. Dus ook voor Asten  het beste adres voor mooie gebruikte kasten, eethoeken, bankstellen en nog veel meer hoogwaardige 2de hands meubels van de beste top merken. Wij hebben voor iedereen het juiste meubelstuk waarnaar u op zoek bent. Klik HIER om ons totale assortiment te bekijken.

Betaalbare gebruikte meubelen

Waarom Deijkers meubelen

Laagste prijzen

Onze jarenlange ervaring staat garant voor een steeds wisselende aanvoer van topkwaliteit tweedehands meubels tegen lage prijzen.

Groot assortiment

Deijkers gebruikte meubels in Helmond heeft een enorme collectie tweedehands meubels die niet allemaal op deze website staan.

Het juiste advies

Als u ons assortiment 2e handsmeubels wilt bekijken bent u van harte welkom in onze showroom, en voorzijn wij u van het juiste advies.

Met bezorg mogelijkheid

Afhalen is geen probleem maar ook bezorging (in Helmond e.o.) van onze goedkope meubels is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Ons krantenbereik is o.a.

Helmond, Deurne, Nuenen, Eindhoven, Bakel, Asten, Mierlo, Gel;drop, Someren, Aarle-rixtel, Beek en Donk en nog meer plaatsen.

KwaliteitsGarantie

U krijgt van ons de garantie dat u altijd een kwaliteitsmeubel koopt maar dan voor een tweedehands prijs. 

Kwaliteit voor de laagste prijs

Wij leveren uiteraard mooie kwaliteit meubelen voor de laagste prijs van de regio. Dus ook in Asten koopt u bij ons mooie en betaalbare gebruikte meubelen voor ieders budget. Dagelijks zijn wij bezig om voor onze klanten op zoek te gaan naar de beste gebruikte meubels. Wij zoeken daarom door heel Nederland en België naar de beste tweedehands meubels voor de meest gunstigste prijzen, zodat wij u een prachtige meubel kunnen leveren voor een zeer betaalbare prijs. Daarnaast kunt u bij ons profiteren van de beste service die wij u bieden.

 

  • Ook voor Asten het grootste assortiment
  • Voor ieders budget de mooiste gebruikte meubels
  • Klantvriendelijk en service gericht
  • Gratis parkeren voor de deur

De pluspunten van Deijkers meubelen

Je kunt in Asten natuurlijk ook naar andere meubelzaken gaan voor het kopen van uw meubels. Dat begrijpen we bij Deijkers maar al te goed. Daarom zetten wij graag die stap extra voor u, want zodra u een keer bij ons bent geweest begrijpt u direct wat wij bedoelen, kwaliteit en service. Want naast het feit dat u bij ons met een gerust hart mooie gebruikte meubels kunt kopen voor goedkope en betaalbare prijzen, geven wij ook nog een goede service en een klantvriendelijke sfeer in onze winkel.

Nieuwsgierig? Kom dan gewoon even kijken

Klankvriendelijkheid staat hoog in in het vaandel bij Deijkers gebruikte meubelen. Wij doen er dan ook alles aan om u in Asten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dit doen we niet door alleen u een uitgebreid assortiment tweedehands meubels aan te bieden voor een betaalbare prijs. Ook leveren wij uitstekende service. In onze winkel staan wij graag voor u klaar, met tips en adviezen of voor het bekijken en testen van onze assortiment goedkope meubels. Wij nodigen u dan ook graag uit om bij ons op de koffie te komen. Wij zijn dagelijks geopend van 9.30 tot 17.00 uur en maandag van 12.00 uur tot 17.00 uur. Of bekijk HIER ons online assortiment. Heeft u nog vragen bel ons geheel vrijblijvend met al uw vragen 06-52072755

Deijkers Meubelen in en verkoop Design meubelen.
Deijkers Meubelen in en verkoop design meubelen.
Deijkers Meubelen in en verkoop design meubelen/showroommodel.