Wie zijn wij

Deijkers Gebruikte meubelen Helmond

Laagste prijzen

Onze jarenlange ervaring staat garant voor een steeds wisselende aanvoer van topkwaliteit tweedehands meubels tegen lage prijzen.

Groot assortiment

Deijkers gebruikte meubels in Helmond heeft een enorme collectie tweedehands meubels die niet allemaal op deze website staan.

Kwaliteitsgarantie

U krijgt van ons de garantie dat u altijd een kwaliteitsmeubel koopt maar dan voor een tweedehands prijs. 

De mooiste gebruikte meubelen vindt u bij Deijkers meubelen in Helmond

Deijkers gebruikte meubelen is het adres voor betaalbare gebruikte 2dehands meubelen. Wij beschikken over een grote showroom vol met de mooiste gebruikte meubels voor ieders budget. U vind in onze winkel in Helmond diverse goedkope meubels van diverse topmerken. Dus bent u op zoek naar een prachtige tweedehands bank, kast of eethoek, bij ons vindt u het altijd. Maar ook voor mooie gebruikte fauteuils, sidetables of dressoirs dan moet u zeker een keer bij ons binnen lopen, en overtuig u zelf.
We hebben de afgelopen jaren een groot klantenbestand opgebouwd met klanten uit o.a. Helmond, Deurne, Nuenen, Eindhoven, Bakel, Asten, Mierlo, Geldrop, Someren, Aarle-Rixtel, Beek en Donk en nog meer omliggende gemeentes.
Wij staan er om bekend, dat onze gebruikte meubels er altijd zeer mooi uitzien en ook nog steeds in top conditie zijn. Wij doen dan ook altijd ons best om in heel Nederland en België op zoek te gaan om voor u de mooiste en beste gebruikte meubelen op te kopen.
Deijkers meubelen in en verkoop gebruikte meubels
Deijkers Meubelen in en verkoop Design meubelen.

Onze klanten komen uit heel de regio, dankzij onze kwaliteit en lage prijzen

Daarom krijgt u van ons de garantie dat u altijd een kwaliteitsmeubel koopt maar dan voor een tweedehands prijs. wij willen u dan ook graag uitnodigen in onze gezellige winkel in Helmond, en overtuig uzelf van ons prachtige aanbod.
Wij zijn gevestigd aan de Nijverheidsweg 2A in Helmond en zijn dagelijks geopend van 9.30 tot 17.00 uur en mandag van 11.00 uur tot 17.00 uur.
Een afspraak maken is niet nodig, maar als u ons wilt bellen dan kunt u dat doen op nummer 06-52072755.
Ons klanten bereik is o.a. Helmond, Deurne, Nuenen, Eindhoven, Bakel, Asten, Mierlo, Geldrop, Someren, Aarle-Rixtel, Beek en Donk
Of indien u ons assortiment nu online wilt bekijken klik dan HIER.
Met vriendelijke groet en hopelijk tot snel,
Richard Deijkers en Erica Brouwers